Луната продължава да е в знак Риби - знакът на

...
Луната продължава да е в знак Риби - знакът на
Коментари Харесай

Астросъвет: Отървете се от страстите, не правете бурен секс и не се напивайте днес!

Луната продължава да е в символ Риби - знакът на галактическата естетика. В тези дни се изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Ще доминират сантиментално въодушевление и мечтателност. Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо.

След 16:39ч Луната минава на луфт и става неефективна, по тази причина и всичко, което започнете по това време може да бъде неефективно, да срещате компликации или да се провали напряко. 18-ти лунен ден (продължава до 21:39ч) Енергетиката на този ден прави индивида въздържан.

Не се учудвайте, в случай че чувствате лека приятна уязвимост или пък изтощени. Гледайте да не се натоварвате в допълнение. Нараства заплахата от попадане под непознато въздействие, да се подражава на другите и да се следват непознати мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да желаят могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от пустославие, нарцисизъм и илюзии. Всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот.

Противопоказно е препиването, пушенето.

Препоръчва се недояждане, разчистване на кожата, сауна, разтривки, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лекувания би трябвало да се внимава. По-малко часове сън. Вслушвайте се деликатно какво споделят по ваш адрес през днешния ден. В 18 лунен ден най-вероятно това ще е истина. Анализирайте всички думи казани за вас, само че не ги приемайте в качеството си на управление за деяние. В противоположен случай ще се поддадете на въздействието на близките.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за вашите фамилни връзки. Всички ще са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и такт, да не се предизвикат разногласия, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Идеален ще бъде не толкоз половият акт, колкото еротичният масаж. Любовната игра на телата не трябва да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина. Счита се, че следователно душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР