Луната пада на земята. Този сценарий е в центъра на

...
Луната пада на земята. Този сценарий е в центъра на
Коментари Харесай

Lexus NX е „герой“ във филма-катастрофа Moonfall - видео

Луната пада на земята. Този сюжет е в центъра на научнофантастичния филм Moonfall/Падането на Луната. Lexus NX се употребява в международната избавителна задача, проведена от режисьора Роланд Емерих. Във кино лентата за бедствието мистериозна мощ изважда Луната от орбитата й към Земята, изпращайки я в курс на конфликт с живота, какъвто го познаваме. Новият Lexus NX се причислява към героичния опит за възобновяване на реда в лунната орбита и спасяването на света.

Като част от маркетинговата акция "Lexus x Moonfall ", която ще бъде поддържана в цифровите и обществените канали, към този момент беше пусната 30-секундна реклама, озаглавена "Enjoy the Ride ", показваща премиум SUV в клип цялостен с деяние със подиуми от кино лентата.



Lexus заема видно място през целия филм - до момента в който Чарли Плъмърс като Сони Харпър кара новия Lexus NX в триминутна сцена, огромният първокласен SUV Lexus GX е на пътя като държавното транспортно средство, пренасящо Джо Фаулър, изиграна от Хали Бери. В допълнение, героят на Майкъл Пена Том Лопес играе дилър на Lexus в автокъща.

Второто потомство на японския първокласен SUVотваря идната глава в историята на марката Lexus. В допълнение към новия дизайнерски език на екстериора и интериора, новото издание предлага голям брой технологии за свързване и сигурност, както и съвременни задвижвания като първия plug-in хибрид от първокласната дъщерна марка на Toyota.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР