Луната е в знак Водолей от 05:04ч на 10 ноември

...
Луната е в знак Водолей от 05:04ч на 10 ноември
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Не отправяйте клетви, не критикувайте и не ругайте! Правете бавен секс на фона на музика

Луната е в символ Водолей от 05:04ч на 10 ноември до 09:55ч на 12 ноември

Това са дните, в които човек се усеща спокоен, разкрепостен и свободен. Няма негативни страсти, има единствено позитивна сила, предпочитание за наслада. Периодът, когато Луната е във Водолей, може да ви развесели един елементарен шоколад или бутилка обичана тоалетна вода. Хората не са подложени на скрупули на съвестта и не се усещат отговорни за своите дейности или действия, забавляват се, усмихват се, цялостни са с наслада. Човек е сигурен, че рискът му в бизнеса е оневинен, тъй че може да закупи лотариен билет или даже да завоюва премия. Дните са удобни за осъществяване на публични работи, присъединяване в групови прояви, закупуване на нови домашен уреди, внедряване на смели хрумвания и решения. Не налагайте прекомерно интензивно своята позиция, не участвайте в спорове, кавги.
свързани новини3612на 09.11.20213082на 16.10.2021
Душата има потребност от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте в този момент да ходите пешком на дълги дистанции.

Лунен календар – Продължава 6 лунен ден до 13:17ч на 10 ноември (от 12:28ч на 9 ноември)

Внимавайте с думите си, тъй като в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не желаете да си създавате неприятности, даже контролирайте мислите си. Създайте позитивна атмосфера към себе си и се предпазвайте от негативност. Лошите думи и дейности имат разрушителна сила. В този ден е потребно да се занимавате с духовни каузи, да се вгледате в себе си, с цел да разберете истината.
свързани новини4819на 17.10.2021
Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да деянията малко физическа интензивност, само че не претоварвайте тялото. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Белите дробове, гърлото, гласовите връзки в този момент са най-уязвимото място, само че всички болести, получени в този ден, бързо ще ви изоставен.
свързани новини4340на 19.09.2021
Обърнете внимание на положителните думи. Опитайте се да кажете нещо хубаво на вашите близки и на близките. Избягвайте разногласия и други негативи.

Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, спокоен, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да говорите единствено за обич.

Подстригването е удобно, ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Покупки - Можете да си извършите прекрасен подарък - да си купите нещо, за което от дълго време сте мечтали, нещо, което ще ви донесе задоволство.

Слънчев календар - 25 безоблачен ден - Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с домашните любимци.

По-важни аспекти на деня:

Меркурий в съвпад с Марс

Луната в площ с Марс и Меркурий

Луната в съвпад със Сатурн

Меркурий в площ със Сатурн
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР