Луната е в знак Водолей, където ще пребивава до 16:58

...
Луната е в знак Водолей, където ще пребивава до 16:58
Коментари Харесай

Днес е най-мощният ден на месеца според астролозите

Луната е в символ Водолей, където ще обитава до 16:58 ч. на 30 август.

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно, написа Ивелина Пенчева в novini.bg.

Луната е на луфт от 06:05ч до 16:58ч. Да не се подхваща нищо значимо през това време. Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Не вземайте заеми, не давайте заеми на другари. После този човек може да ви стане зложелател. Не засаждайте нищо в градината, има възможност да получите дребна годишна продукция или посаденото да загине. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. Ако в този миг се влюбите от пръв взор, това влюбване може да донесе отчаяние, а също по този начин назначената сантиментална среща може да приключи трагично.

В 16:58 ч. Луната минава във водния знак Риби.

Лунен календар: продължава 14-ти лунен ден до 20:11 ч.

Това е най-мощният ден на месеца. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко.

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки и строителни работи.

Постенето в този ден има мощен лековит резултат. Очите в този момент са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Денят въпреки това постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Старайте се да бъдете в умерено, доброжелателно въодушевление. Не се опитвайте да изяснявате връзки, не псувайте, не се ядосвайте, не влизайте в разногласия, а в противен случай, отдайте на околните си вашето внимание, обич.

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. Способства и връзката на всички равнища. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Следва 15-ти лунен ден от 20:11 ч. на 30 август до 20:37 ч. на 31 август
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР