Луната е в знак Водолей до 23:32 ч. на 7

...
Луната е в знак Водолей до 23:32 ч. на 7
Коментари Харесай

Астролог: Точно днес сексът лекува всякакви болести

Луната е в символ Водолей до 23:32 ч. на 7 април

Емоциите стават променливи, мъчно предсказуеми. Увеличава се потребността от повече независимост и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност. При Луна в символ Водолей стартират да се прокрадват непокорен настроения и протестиране против това, което ни е обратно. Хората са склонни да правят странни, нелогични дейности, да споделят шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

24 лунен ден от 04:41 ч. на 6 април до 05:17 ч. на 7 април

Активен и много енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се опция да превърнем своя разсъдък в фактически пълностоен и безотказно ръководещ детайл, написа Novini.bg.

Планове по-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Всяко дело, което предприемете, ще бъде сполучливо. Естествено, в случай че не вреди на никого. С убеденост и неотстъпчивост направете първата крачка. Например започнете с ремонт: подменете всички мебели, направете комфортно пренареждане. Или пробвайте нов способ за образуване на работния развой. Всяка иновация ще бъде от изгода. Ако нещо не ви се отдава, изпада от ръцете ви или не можете по никакъв метод да съберете мислите си, тогава Вселената ви прави намек – отложете, след време пробвайте още веднъж.

Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности.

Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки. Ден, в който би трябвало да се изяви любовта.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Благоприятно е за превръщане на половата сила, само че да не се злоупотребява с нея. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето ви. В 24 лунен ден сексът се трансформира в повсеместен лек за заболявания, неприятно въодушевление и всичко отрицателно. Правете го колкото желаете и където желаете.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

17 безоблачен ден – Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР