Луната е в знак Водолей до 16:54ч на 9 декемвриНараства

...
Луната е в знак Водолей до 16:54ч на 9 декемвриНараства
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Сексът в този ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ

Луната е в символ Водолей до 16:54ч на 9 декември

Нараства ползата към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежът към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Не допускайте никого вътре в душата си. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Грижа за кожата – Противопоказни са всевъзможни съществени процедури за грижа за кожата - бездънен пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се предлагат единствено общоукрепващи извършения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.
свързани новини6341на 07.12.20214295на 03.12.2021
Пети лунен ден се счита за добър и благополучен. Негов знак е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването се приветства. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се преглежда като нужда за вашето духовно развиване. Няма нищо инцидентно и нищо излишно!

Ден, в който ясно усещаме предопределението на ориста. Добре е да се вършат проекти за бъдещето, защото този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички дейности и действия би трябвало да бъдат добре премислени. Не се предлага да се стартира нищо ново. Бъдете деликатни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.
свързани новини4286на 02.12.2021
Добре е да сведете контактите до най-малко и да прекарате повече време в усамотение, в безвредна конюнктура. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас. В този ден не би трябвало на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се трансформира настроението, по тази причина се придържайте към „ златната среда”.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Сексът през днешния ден работи като лечебно средство за тялото и душата, би трябвало да се одобри като целителен, даже като алхимичен развой. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. Сексът в пети лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Както споделят музикантите:”по-малко ноти, повече музика.”
свързани новини3327на 16.10.2021
Зачатие – Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в същото време, ще има тежка орис и доста врагове.

Подстрижката (след 12ч) притегля благополучието, усилва благосъстоянието, харизмата.

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото желаете – от битова техника до детски играчки.

Слънчев календар - 23 безоблачен ден - Оставете се на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се предавате на унинието. Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят.

Астро-аспекти:

Марс площ Юпитер

Луна площ Уран

Слънце секстил Луна

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР