Луната e в знак Водолей до 14:40ч Рутинната работа трудно

...
Луната e в знак Водолей до 14:40ч Рутинната работа трудно
Коментари Харесай

Днес избягвайте да давате своите вещи и пари на други хора

Луната e в символ Водолей до 14:40ч

Рутинната работа мъчно се понася в този интервал. Възможни са непредвидени срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, техниката. Това време изрично не подхожда за ходене на дълги дистанции, спортни занимания. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, по тази причина да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на луфт от 10:46ч до 14:40ч.

Това време изрично не е уместно за започване на нищо ново, за предприемане на значими неща, за пазаруване на скъпи движимости, които ще се употребяват за дълготрайно време.

Луната минава в символ Риби в 14:40ч.

Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате прелестно. Бъдете изборни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Особено уязвими са ходилата на краката – избягвайте да ги натоварвате.

5 лунен ден до 11:47ч на 19 декември (от 11:13ч на 18 декември)

Добре е да се вършат проекти за бъдещето. Всички дейности и действия през днешния ден би трябвало да бъдат добре премислени. Добре е да се сведат контактите до най-малко и да се прекара повече време в усамотение, в безвредна конюнктура. В този ден не би трябвало по никакъв метод да пожелавате зло на другиго, да се ядосвате или да се разстройвате. Настроението е изменчиво, по тази причина се придържайте към „ златната среда”. Ако ви се доплаче, не сдържайте сълзите си – те имат пречистваща мощ. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас.

Не се предлага да се стартира нищо ново. Хубаво е да сте на път в този лунен ден. Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

6 лунен ден от 11:47ч на 19 декември до 12:14ч на 20 декември

Един от благословените дни. В множеството случаи минава спокойно и умерено. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Шестият лунен ден дава на индивида опция да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Могат да се стартират нови каузи, като се изключи времето, в което Луната ще се движи на луфт от 10:46ч до 14:40ч.

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за отмора.

Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции.

Днес избягвайте да давате своите движимости на други хора, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме ароматерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат доста спокойни и нежни. Препоръчва се единствено класическата поза. Да се заобикалят буйните и бурни връзки, както и секса във вода.

4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало през днешния ден да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен доста да промени живота ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР