Луната е в знак Водолей до 13:01ч на 2 февруариЗасилва

...
Луната е в знак Водолей до 13:01ч на 2 февруариЗасилва
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Много мощен и опасен енергиен ден, избягвайте лична агресия, подозрителност и гняв

Луната е в символ Водолей до 13:01ч на 2 февруари

Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по-нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания.

Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната е на луфт до 13:01ч на 2 февруари – Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи.
свързани новини4730на 01.02.20224172на 28.12.2021
В 13:01ч Луната сменя знака си и минава в Риби.

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността на интуитивното предусещане върху нещата и явленията, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, основава предпочитание за самосъжаление, за разпределяне, за мързелуване. Подходящ интервал за работа с изкуство, за душевен опити, гадателство, образование и използване на екстрасензорни качества. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите. Сложете си най-удобните и меки обувки.
свързани новини5623на 29.11.2021
Лунен календар: продължава 2 лунен ден до 08:49ч

Следва 3 лунен ден от 08:49ч на 2 февруари до 09:18ч на 3 февруари

От енергийна позиция това е един доста мощен ден и затова рисков. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте.

Добре е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и странете от нови запознанства.
свързани новини3629на 16.10.2021
Старайте се да избегнете деянията на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, по тази причина е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Повишената подозрителност също е неприемлива. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас. Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията.

Благородните действия, оказаната помощ и положителните каузи ще се върнат към вас многократно, в случай че са осъществени с чисто сърце, без подлост.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях имате проблем, значи имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Сексуалните сили в този момент са мощни. Водещата роля би трябвало да се поеме от дамата. В секса е нужно да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.

Слънчев календар – 19 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР