Луната е в знак Везни до 23:42ч на 10 юни Време

...
Луната е в знак Везни до 23:42ч на 10 юни
Време
Коментари Харесай

Енергията на деня може да бъде използвана само за добри и благи дела


Луната е в символ Везни до 23:42ч на 10 юни

Време за проявяване на доброжелателност, обич, възприятие за баланс, естетика и правдивост, дипломация. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост, несъобразителност и всякаква какофония. Стремим се да заобикаляме кавги и спорове, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и неустановеност могат да се появят в държанието и настроението. Вземането на значими решения е най-добре да се отсрочи.

Може да почувствате потребност от отмора. Добре е да се вършат неща, които изискват бързо довеждане докрай. Събужда се чувството за хубост. Точно в тези дни се ускорява желанието да купуваме красиви неща.

Уязвими органи, заради което не се предлага хирургична интервенция са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен дирек. Подходящо за лекуване на зъби и уши.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:08ч на 9 юни (от 14:00ч на 8 юни)

Денят символизира цялостна чаша. Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша ” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние.

Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие към този момент не го вършиме сами, а благодарение на по-висши сили. Това е като протегната отсреща общителна, мощна ръка на галактическия асистент. Началото на всяко значимо дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се вършат огромни покупки, които усъвършенстват живота – пазаруване на апартамент, недвижими парцели, коли, бижута.

Този ден носи мощ и сила, по тази причина можете да се заемете с всевъзможни значими каузи - триумфът ви ще бъде гарантиран.

Сега е време за прояви на обич. Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, родственици, децата си. Може да организирате взаимна фамилна вечеря. Не се предлага усамотение.

Следва 11 лунен ден от 15:08ч на 9 юни до 16:19ч на 10 юни

Денят има много мощна сила, тъй че изисква повече нерешителност във всички дейности. Максимално нараства виталният капацитет. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, в случай че знае по какъв начин. Също по този начин в този интервал може да получите прояснение и схващане на задачата на живота си. 

 Не рискувайте с нови планове и избягвайте значими въпроси. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от ориста без да се противите.

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите.

Слънчев календар – 21 безоблачен ден –  Ден на всички Сили на Вселената. Денят е обвързван с безконечният и безконечен кръговрат на природата и носи мощна сила. Много мощен и в това време забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Голяма е вероятността срещите ви с хората през днешния ден да са кармични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР