Луната e в знак Телец до 19:41ч. Сега хората са

...
Луната e в знак Телец до 19:41ч. Сега хората са
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Решете финансовите си въпроси

Луната e в символ Телец до 19:41ч.

Сега хората са по-практични, по-търпеливи, по-упорити, по-материалистично настроени. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета.

Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, тъкмо в този момент е момента за посещаване на доктор. Нежелателно е да се стартират нови медикаменти.

Луната се движи на луфт от 05:18 до 19:41ч. Това са интервали, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи. Да не се подписват контракти, да не се вършат огромни покупки (техника, автомобил). Хубаво е в този момент да подадете данъчна декларация. Можете да действате по реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. В подобен случай е належащо да се прояви нараснало внимание, упоритост и поредност при реализация на замисленото. Ако не желаете нещо да се реализира, може в този момент да предприемете дейностите с вярата, че нещата няма да се получат. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора, самонаблюдение или предварителен развой.

В 19:41ч Луната минава в символ Близнаци.

10 лунен ден продължава до 12:50ч – В това време сме мощни и енергични. Можем да се заемем с всевъзможни значими каузи, тъй като ще имат триумф. Сега сме способни обективно да оценим своите благоприятни условия. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

11-ти лунен ден стартира в 12:50ч. и продължава до 13:33ч на идващия ден. Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Дори да ви доближава кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия.

Ако получите необективна рецензия от някой към вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да се обяснявате, като че ли в действителност сте отговорни. Колкото повече се защитавате, толкоз по-сигурно ще ви обземе възприятието, че като че ли губите борбата. Вместо това реагирайте като зададете контра въпрос на нападателя и в този момент той ще би трябвало да се изяснява какво е желал да каже. Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите. Денят е комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата нямат никакво значение.

Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Не се сдържайте. Това е времето на ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР