Луната е в знак Телец до 13:48ч на 2 май Когато

...
Луната е в знак Телец до 13:48ч на 2 май
Когато
Коментари Харесай

Ден за прояви на топлота и нежност

Луната е в символ Телец до 13:48ч на 2 май

Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Хората в този момент са по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Неблагоприятно време за всичко обвързвано с риск и взимане на бързи решения, само че уместно за започване на всичко, което изисква дълготрайно време за реализация.

Този интервал може да се дефинира като времето, когато се усеща притокът на жизнеспособност, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание. Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:40ч на 1 май до 07:06ч на 2 май

Символ на деня е рогът на изобилието. Нужно е да се обърне внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. На този ден всичките ви думи и дейности ще станат основа за последващи събития, по тази причина гледайте какво вършиме и какво казвате. Всичко, което отдадете с наслада, ще ви се върне неведнъж. 

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Агресията може да се разсъни във вас и в случай че сте небалансиран човек, тогава ще ви бъде доста мъчно да контролирате притока на яд. 

Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат наново. 

Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Сексът би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да се тестват нови полови техники, нови позиции. 

Подстригването усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Слънчев календар – 12 безоблачен ден – В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Днес всеки получава толкоз, колкото е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР