Луната е в знак Стрелец от 08:29ч до 14:10ч на

...
Луната е в знак Стрелец от 08:29ч до 14:10ч на
Коментари Харесай

Пробуждат се нашите скрити вътрешни сили

Луната е в символ Стрелец от 08:29ч до 14:10ч на 6 февруари

В дните на Стрелеца нормално се стремим към непоклатимост. Склонни сме да бъдем по-изпълнителни към рекомендации. Информацията се усвоява по-добре. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания. По това време престъпността внезапно понижава.

В интервала, когато Луната е в Стрелец, обърнете внимание на мускулите си, те имат потребност от разпределяне, а това време е идеално време за масаж. Ако спортувате, не би трябвало да натоварвате прекомерно доста коленете си.

Когато Луната е намаляваща в Стрелец, не се предлага да се върви на туризъм и като цяло дългите разходки не се предлагат. Нежелателно е да се върви на дълги дистанции. Ще се уморите задоволително бързо, само че няма да получите наслаждение от пътуването.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна.

Лунен календар: 24 лунен ден от 02:38ч на 4 януари до 03:49ч на 5 февруари

Като цяло този лунен ден е удобен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време за интензивност и деятелност, начало на значими каузи. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно нашите каузи. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново.

Може да се появят забавни мисли, положителни хрумвания, да се вземат значими решения, да се водят договаряния. Всички дейности обаче би трябвало да бъдат деликатно премислени, защото се залага фундамента на бъдещите достижения. Прекрасен ден за творчество, за образование, за приемане на нови познания. Мисловният развой се засилва, концентрацията се усилва.

Ден за подсилване на физическото и духовното здраве.  Не е добре да се гладува. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, корист с алкохол. Да се заобикаля физическа отмалялост. Болестите зародили през днешния ден не са рискови. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Ако сте обидили някого, в този момент е най-хубавият миг за опрощение, ще го извършите с лекост.

Добър ден за контакти и завързване на запознанства, брачен връзки и любовни срещи. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести, има лечебна мощ в този момент.  За количеството няма ограничавания.

Подстрижката през днешния ден или даже единствено подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват в този момент, дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР