Луната е в знак Стрелец до 20:16ч на 11 октомвриТози

...
Луната е в знак Стрелец до 20:16ч на 11 октомвриТози
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ! Ако ви се плаче, не се сдържайте – сълзите днес са пречистващи

Луната е в символ Стрелец до 20:16ч на 11 октомври

Този интервал е цялостен с оптимизъм. Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни. Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. Тези дни са доста подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път. Хората стартират да се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки, стават по метафизичен настроени.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Лунен календар – 5 лунен ден от 12:19ч на 10 октомври до 13:33ч на 11 октомври
свързани новини6352на 29.09.2021
Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Време за инспекция на верността към правилата. Символ на деня е Еднорога, който значи непорочност и непорочие.

Не е уместно за съществени и нови каузи, за креативна активност. За бизнеса също не е добър ден. Започнатото през днешния ден води до противоположния резултат. Важните неща придвижите за по-благоприятно време.

Добре е да сведете контактите до най-малко и да прекарате повече време в усамотение, в безвредна конюнктура. Не би трябвало да проявявате гнева си и да вредите на никого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас.

Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работа над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка.

Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се единствено лека и прясна храна, млечни и свежи артикули, лесни за храносмилане. Да се заобикаля месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.

Слънчев календар - 24 безоблачен ден – Необходимо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги, на свещени текстове.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР