Луната е в знак Стрелец до 13:32ч на 5 декемвриДенят

...
Луната е в знак Стрелец до 13:32ч на 5 декемвриДенят
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Старайте се да избягвате напрежение и скандали

Луната е в символ Стрелец до 13:32ч на 5 декември

Денят се отличава със блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания, всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система.
свързани новини4502на 27.11.2021
Лунен календар – 30 лунен ден от 07:44ч до 09:44ч на 4 декември

Пълно слънчево затъмнение. Новолуние и 1 лунен ден от 09:44ч на 4 декември до 09:03ч на 5 декември.

Тялото се пробва да се приспособи към ритмите на Космоса. Това в последна сметка визира освен физиологията, само че и душeвността, заради което се предлага да прекарате този интервал, колкото се може по-спокойно. Освен това както посрещнете новата Луна, по този начин ще премине и новия лунен месец. Затова се старайте да ви е хубаво и умерено, да няма напрежение и кавги. Подходящо време за започване на лунна диета.

Затъмненията са повратни точки на годината, които провокират значими събития в живота ни. Слънчевото затъмнение постоянно е знак на нещо ново и в случай че решите да започнете нов стадий в живота си, тогава няма да намерите по-добър миг. Не забравяйте да си извършите лист на желанията си или лист със задания, които бихте желали да постигнете в близко бъдеще. Според астролозите, по време на слънчевото затъмнение, тези стремежи са най-добре подадени във вашето подсъзнание и надлежно са по-лесни за осъществяване.

По време на слънчевото затъмнение и в дните към него могат да се задействат здравословни проблеми. Ако се чувствате зле, това е явен знак, че вършиме нещо неправилно. Болестта на даден орган или част от тялото ще покаже психологическия проблем. Затъмнението може да ни направи уязвими и елементарно раними, прекомерно чувствителни. Постарайте се да сдържате страстите си и да не бързате да реагирате на провокации.

Слънчев календар - 19 безоблачен ден - Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Постарайте са да простите обидите, изключително на своите близки. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР