Луната е в знак Скорпион до 14:14ч на 3 декемвриЕнергията

...
Луната е в знак Скорпион до 14:14ч на 3 декемвриЕнергията
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Правете нежен секс, но само с постоянния партньор. Не вземайте бързи решения и бъдете благоразумни във всичко

Луната е в символ Скорпион до 14:14ч на 3 декември

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Не би трябвало да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене.

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.
свързани новини5342на 29.11.20214462на 19.09.2021
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар – 28 лунен ден от 05:00ч на 2 декември до 06:21ч на 3 декември

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов знак е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, безусловно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек би трябвало да царува естетика, която не трябва да бъде нарушавана от отрицателни мисли и дейности.

Този ден носи триумф в делата. Можете да се оцените по своите плодове. Всичко „ посято” в предходните лунни дни, през днешния ден ще порасне. Праведника ще го настигне богатство, а грешника – отмъщение. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за непредвидени. Това е резултата от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко, което ви се случва - както положителното, по този начин и злото.
свързани новини6838на 28.06.2021
По-рано подписаните договори могат да донесат в този момент първите резултати. Добър ден за щедрост във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят благополучие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е да се проведат очистителни процедури и недояждане. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да участва повече растителна храна, а в случай че не можете без месо, единствено намалете количеството.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален, а не механично осъществяване. Препоръчва се да го вършиме единствено със своя непрекъснат сътрудник. Любовта би трябвало да се изяви освен във физически проект, само че и в нравствен. Бъдете доста нежни и любвеобилни.
свързани новини4133на 09.11.2021
Подстригването не е уместно, може да има отрицателни последици за вашето здраве, да се снижи интензивността ви. Добре е единствено да разчешете косите си и да ги оставите по този начин както са. Това им дава опция умерено да одобряват силите на Природата.

Слънчев календар - 17 безоблачен ден - Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.

По-важни аспекти:

Луната съпротива Уран (сутринта)

Луна тригон Нептун (късно вечерта)
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР