Луната е в знак Скорпион до 09:56ч на 4 април.

...
Луната е в знак Скорпион до 09:56ч на 4 април.
Коментари Харесай

Днес забравете за всичките си грижи! Повече се веселете и се смейте!


Луната е в символ Скорпион до 09:56ч на 4 април. Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни прекарвания, демонстрират податливост към отмятане и сръдни. Време, в което се демонстрират мощни пристрастености и стремежи. Човек е по-активен в сравнение с в другите интервали, демонстрира настъпателност, сдържаност, непоносимост, колебливост, нараснала сензитивност към засегнатост. Не би трябвало да се вземат прибързани решения. Силно нараства половото предпочитание. Често се появява възприятие на ревнивост през тоз интервал.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

17 лунен ден продължава до 23:05ч. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се основават творби на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Постарайте се да не се самовглъбявате през днешния ден. В този ден забравете за всичките си грижи. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство без мотив и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед.

В този ден може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Секс а в 17-ти лунен ден по всякакъв начин се приветства. Това би трябвало да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. Подходящо е за потребление на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за възстановяване на връзките.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате произшествия, експанзия, кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР