Луната е в знак Скорпион до 09:22ч на 13 март Денят

...
Луната е в знак Скорпион до 09:22ч на 13 март
Денят
Коментари Харесай

По-добре е да правите приятни неща, това към което душата ви се стреми

Луната е в символ Скорпион до 09:22ч на 13 март

Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Когато нашият сателит е в Скорпион, тогава стартира времето на смяната. Има неконтролируема потребност да измененията всичко, да се откажете от всичко остаряло и скучно и да пуснете нещо ново в живота си: желаете да напуснете работа, да измененията прическата си, да се преместите да живеете в различен дом, в различен град.

Никой не е ваксиниран против потиснатост и меланхолия през този интервал. Хората с нестабилна душeвност и слаби нерви могат да изпитат депресивно или раздразнително положение. А за един разрастващ се духовно човек този интервал ще донесе промяна и преображение.

Уязвими стават половите органи. 

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 23:55ч на 12 март

Прекрасен интервал за всички, когато всички рискове са зад тила, а последната част от лунния цикъл дава обещание да бъде спокойна и удобна! Двадесетият лунен ден е напълно и във всичко добър за всички и не крие никакви рискове. Неговият знак е орел, реещ се високо в небето.

Енергията е пасивна и спокойна. Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Подходящ ден за размисли, в който можете да вземете значими решения. Всички дейности би трябвало да са доста добре премислени. По-добре е да се работи постепенно, само че качествено, като се ревизира деликатно всичко. Правете това, което събитията изискват. 

Успех ще има за тези, които работят групово и заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място и ще се изчерпят бързо енергийните ви запаси. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. 

Не би трябвало да стартирате да вършиме нещо или чистите вкъщи, в случай че не ви се желае. По-добре е да вършиме приятни неща, това към което душата ви се стреми. Ако желаете да подреждате, да измиете прозорците или да гладите прането - давайте! Но в случай че не желаете, не се насилвайте.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят, само че да се заобикалят подиуми на ревнивост, несъгласия и недоразумение, тъй като могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. 

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич, само че единствено в случай че сте откровени.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни и умерени. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен. (Да не се не помни, че Луната е в Скорпион и са уязвими половите органи)

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако в този момент не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Следва 21 лунен ден от 23:55ч на 12 март до 01:08ч на 14 март
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР