Луната е в знак Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията,

...
Луната е в знак Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията,
Коментари Харесай

Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите!



Луната е в символ Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията, романтичността, мечтателността, чувствителността, състрадателността. Лесна ранимост. Няма възторг за съществени каузи, мъчно става съсредоточаването. Добре е да се посвети времето на дейна отмора. Уязвими са ходилата на краката.

29 лунен ден продължава до 06:47ч.

30 лунен ден стартира от 06: 4 7 и продължава до 15: 13 ч. Не всеки лунен месец има подобен ден. Той се смята за ден на любовта и прошката. Това време ни се дава за реализиране на своята целокупност, външна и вътрешна естетика. Опитайте се да пребивавате в обич и естетика със света и със себе си. Този лунен ден носи хармонична сила. В него би трябвало да благодарим за всичко хубаво, което ни е донесъл лунния месец. Да кажем „ благодаря” на всички хора, които са били с нас през това време. А също по този начин да пуснем всички неприятни неща, да извиним на тези, които са ни обидили и да желаяме въображаемо амнистия от тези, които ние сме обидили.

Ако имате някаква незавършена работа, която може да се свърши в границите на няколкото часа на 30-ия лунен ден, е идеално време, с цел да я завършите и да започнете новия лунен месец на чисто. Тези няколко часа е най-добре да прекарате сами, в умерено положение. Можете да почистите и да поставите нещата в ред в дома си. Основното нещо е да извършите всичко без звук и лутане. Ако в този интервал не сте сами, пробвайте се да сте заобиколени единствено с най-близки и разбиращи хора. С досадни, неприятни хора е по-добре да не споделяте.

Новолуние в 15:13чв знак Риби. Започва новият лунен месец. Ако можехме да си го позволим, то това е най-подходящият миг да прекараме в морски курорт, да подишаме пресен морски въздух. Главното е да дадем отмора на очите си и да проветрим дробовете си. Поощрявайте и насърчавайте всяка креативна интензивност на децата. Нека да рисуват, да изрязват и лепят картинки, да моделират с пластелин, да играят с конструктор и така нататък Опитът за себеизразяване е оптимален при Луна в Риби. Ако отдавна се каните да се откажете от неприятни и нездравословни привички, в този момент е идеалното време да го извършите. Подходящо време за започване на лунна диета.

1 лунен ден стартира с новолунието в 15:13 и продължава до 07:16ч на идващия ден. Това време е чиста страница, на която можете да поставите всичките си най-смели фантазии, проекти и упования. Днес поставяме основите за целия иден лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкоз по-успешно ще протече идващият интервал. Първият ден от лунния месец е доста ослепителен и чист ден. Днес всички ваши мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е значимо в този ден да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли през днешния ден не са място, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. Лошите мисли през днешния ден са разкош, който не можете да си позволите! Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат сполучливи.

Това е доста специфичен и необикновен ден. Негов знак е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване, ще бъдат от огромна изгода. Например, можете да се обърнете към вашето минало, да помислите над вашите дейности и действия, да медитирате, и в случай че помнит неприятностите и обидите е доста е добре да простите. Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ (или огъня в камината). Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако го постигнете, това значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от това, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред.

Не бързайте да стартирате нови неща в първият лунен ден. Всеки опит за "започване " на нещо ново ненадейно ще се изправя пред обстоятелството, че по пътя към реализирането на проектите си човек непрестанно ще се сблъсква с доста трудности, които като че ли изникват от нищото.

Ако през днешния ден възникне някакъв спор, той няма да бъде позволен през целия месец. Каквото и да се пробвате да измененията, каквото и да предприемете, всички зараждащи събития ще се развиват, по този начин, че още веднъж ще има обстановки, предизвикани от нови искания, които още веднъж ще разпалват спора.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър. В този интервал се настройва хормоналната система, а както е известно половият контакт съставлява доста мощен прилив на хормони, което не разрешава на тялото елементарно да навлезе в новия времеви интервал. Сексът в първия лунен ден може да докара до съществени болести на половата област, което от своя страна ще ускори процеса на стареене. Според източната мъдрост, човек е здрав, до момента в който е здрава неговата полова страна на живота. Ето за какво първият лунен ден е "време за обич ", а не за "правене на обич ".

В този ден става биоенергийна конфигурация, при която вземат участие косите, по тази причина не се предлага никакво подкастряне. Въздържайте се от подстрижка, даже от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Подстригването ще повлече след себе си заболявания, понижаване на деловата интензивност, либидото, понижава паметта и основава ментални проблеми.

Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха отмора, където най-сетне ще можете да бъдете сами със себе си или с близки другари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР