Луната e в знак Риби до 16:58 ч. на 4

...
Луната e в знак Риби до 16:58 ч. на 4
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Символ на деня е еднорогът - вярност към принципа, към дълга. Сексът е целебен, не гладувайте

Луната e в символ Риби до 16:58 ч. на 4 февруари.

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост, написа астроложката Ивелина Пенчева.

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, самосъжалението, предпочитание за разпределяне, за мързелуване. Ходилата на краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките.

Луната се движи на луфт от 11:42 ч. до 16:58 ч.- Не предприемайте нищо значимо за вас.

В 16:58 ч. Луната минава в огнения знак Овен.

Лунен календар: продължава 4 лунен ден до 09:42 ч.

Следва 5 лунен ден от 09:42 ч. на 4 февруари 10:05 ч. на 5 февруари

Символ на деня е Еднорога, което значи честност към правилото, към дълга. Еднорогът е митично създание, което се отличава със специфична честност, откровеност и честност. Според античните митове човек може да срещне еднорог, само че това ще се случи единствено в миг на значими събития.

Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

В петия лунен ден е безусловно обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта усещате, че всичко в близост е щастливо, а на обяд към този момент всичко е досадно. Не се тревожете от такива фрапантни промени. По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Важно! Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите.

В този ден всичко ще ви се удава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Направените в този ден заключения нормално са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче може да ви навреди.

Не би трябвало да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказно е месото. Хубаво е да употребявате билки, да вършиме отвари.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен, да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Слънчев календар – 21 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Могат да се случат забавни събития, а хората, които срещнете да са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден. Благоприятно е да се раздава лепта, само че да се взема не се предлага. При залез слънце е най-добре да разпускате.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР