Луната e в знак Риби до 07:27ч на 8 януариПериодът

...
Луната e в знак Риби до 07:27ч на 8 януариПериодът
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Внимавайте, този петък е ден на изкушенията и съблазните! Не давайте заеми и правете традиционен секс

Луната e в символ Риби до 07:27ч на 8 януари

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, за креативен занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации. Може да се употребяват духовни практики, медитации.

Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате прелестно и за сантиментални срещи.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да организирате лечебни процедури, само че не е уместно за никакви интервенции. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече.

Лунен календар: 6 лунен ден от 11:19ч на 7 януари до 11:42ч на 8 януари

Денят е спокоен и кротичък. Препоръчва се бездейност. Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Могат ненадейно да бъдат открити тези движимости, които са били изгубени или откраднати.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подобаващ за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата.

Ден на изкушенията и съблазните

Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза.

Слънчев календар – 23 безоблачен ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи.

Астро-аспекти

Луна площ Марс (08:00-10:00ч)

Луна секстил Венера ( 12:00-14:00ч)

Луна съвпад Нептун (13:40-15:40ч)
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР