Луната е в знак Рак. Проявлението на Луната в този

...
Луната е в знак Рак. Проявлението на Луната в този
Коментари Харесай

Днес можете да постигнете могъщество

Луната е в символ Рак. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво въодушевление и искания от неоправдани упования.

Луната в съществен знак носи потребителски темперамент и в случай че в подобен ден получите грижи, внимание, подарък, то безусловно също би трябвало да „ разплатите”. Външните събития отстъпват на втори проект, а преди всичко се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Не би трябвало в този момент да се вършат никакви интервенции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

20 лунен ден продължава през днешния ден до 21:23 часа – Символ на деня е Змиеносец /орел с крокодилска опашка/. Ден на духовното преображение, умеенето да видите от “височина” преживения лунен месец, последните събития от вашия живот. Луна в 20-ти лунен ден дава доста сила на хората, която те би трябвало да я употребят за преображение на своята персона, за духовното си израстване. Не инцидентно духовните учители споделят да се гледат не движимостите, а връзката сред тях и тогава ще ви се открие истината. Прекрасен интервал за медитация и духовно съзерцаване. Ако добре познавате галактическите закони, можете да постигнете господство. Удачен ден за всевъзможни каузи в обществото, подтиква се красноречието и силата на убеждението с думи. Настроението се усъвършенства. Ден за самоизцеление.

Ден за групова работа, битка за правдивост, съблюдаване на законите. Подходящо е за забавление и снемане на преумората. Само съобразявайки се с Божествения закон за обич и правдивост, ние можем да се избавим от множеството несгоди и да си създадем свое благополучие в рамките на грубото физическо битие. Има и обстановки, които ни вършат нещастни и не зависят от нашия избор (поне по този начин изглежда), само че тогава би трябвало да се смирим и понесем покорно това, което ориста ни сервира. Мъдрият човек постоянно споделят ще откри успокоение, знаейки, че след това още веднъж ще изгрее слънцето. Ден, в който можете да вземете значими решения.

Отношения – По своята природа е прекомерно отзивчив интервал и се употребява за нови запознанства, започване на другарски връзки или визити и така нататък Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.
Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят.

Секс - Сексуалните връзки могат да останат предходните. Не е належащо да внасяте нови детайли. Просто се ограничете с първокласен секс. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова. Главното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници на вятъра.

Подстрижка – подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или подрежете милиметър от някой кичур. Това значително ще се отрази на вашето настоящо и бъдещо положение. Не се предлага боядисване на косата.

21 лунен ден стартира в 21:23 часа и продължава до 22:29 часа на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР