Луната е в знак Рак от 05:34ч на 22-ри до

...
Луната е в знак Рак от 05:34ч на 22-ри до
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Не допускайте негативни мисли, днешният ден служи като огледало

Луната е в символ Рак от 05:34ч на 22-ри до 18:00ч на 24 ноември

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции. Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.
свързани новини6400на 15.11.2021
По време на интервала на Рака не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за интервенции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата.

Лунен календар – Продължава 18 лунен ден до 19:00ч на 22 ноември

Днешният ден служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да се прави оценка като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако през днешния ден получите признателност, похвалят ви за нещо, това значи, че обичате света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват негативните. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групов труд, групови събирания.

Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са в този момент мощните аромати. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се заобикаля сладкото.

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстрижката засилва вашата сила, ускорява харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Следва 19 лунен ден от 19:00ч на 22 ноември до 19:53ч на 23 ноември

Слънчев календар - 7 безоблачен ден – Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Ден за креативен инициативи. Хубаво е да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече вкъщи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР