Луната е в знак Рак и от 07:47ч до 18:00ч

...
Луната е в знак Рак и от 07:47ч до 18:00ч
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение

Луната е в символ Рак и от 07:47ч до 18:00ч се движи на луфт.

В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

Човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции. По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.
свързани новини4057на 09.11.20217025на 03.11.2021
Луната влиза в символ Лъв в 18:00ч. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът.

Лунен календар – Продължава 20 лунен ден до 20:52ч на 24 ноември

Ден за алхимия на духа. Символна този ден е орела. Един от най-мистичните дни, в които можем да бъдем осенени от Божествена загадка. Време за галактическа обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Ден за размисли и в който можете да вземете значими решения. Днес Небесата обилно подаряват тези, които излъчват силата на любовта и добрина към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което желаете, без никакви спънки извън.
свързани новини3323на 26.10.2021
Денят е изпълнен с позитивна сила и положителни трептения. Чудесно време за връзка, насърчаване на връзки и подсилване на връзките. Въпреки това, в случай че зародят кавги и спорове в този момент, би трябвало да се потушават още в зародиш, другояче може да преминат в продължителна „ война “. Помнете, че хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика, за синхронизиране на ползите. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.
свързани новини3528на 27.10.2021
Сънищата са директно свързани с спора сред вашата персона и обществото. Това могат да бъдат родители, деца, сътрудник, сътрудници и други. Анализирайки знаците в съня си, би трябвало да намерите отговор на един елементарен въпрос: какво да извършите, с цел да постигнете естетика сред себе си и света.

Следва 21 лунен ден от 20:52ч на 24 ноември до 21:55ч на 25 ноември

Слънчев календар - 9 безоблачен ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се върви пешком. Дългосрочни покупки – никога. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа.

По-важни аспекти:

Меркурий влиза в символ Стрелец

Луна тригон с Меркурий
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР