Луната е в знак Рак до 23:17ч на 23 юли.

...
Луната е в знак Рак до 23:17ч на 23 юли.
Коментари Харесай

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Луната е в символ Рак до 23:17ч на 23 юли.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности.

Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Жени, които кърмят би трябвало да внимават за мастит.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:27ч на 19 юли до 05:25ч на 20 юли

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден стартира да се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация.

Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат забавни неща с вас. Характерът им ще зависи от това по какъв начин ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника - богатство, на грешника - отмъщение. В този ден можете да оцените себе си по получените плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от отрицателните ви дейности през миналия лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот, да не се вземат решение в този момент обществени проблеми.

И в душата на човек и в природата царува естетика. Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли и неприятните думи. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно. Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф.

Мистичен ден ви чака през днешния ден

Днес е ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден другояче ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите посетители, да деянията благотворителност в постъпките си, да извършите подарък на жена. Болестите почнали в този ден не са рискови.

Диета – Подходящо за недояждане, за изчистване на организма. Може да употребявате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се заобикаля. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. Тя може да снижи вашата интензивност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се употребява. Образите на сънищата са най-вече оракулски, само че мъчно могат да се изтълкуват вярно. Ако не запомните съня си, това значи, че сте прекъснали връзката си с небесата, прекалено много сте се отдалечили от духовната си същина.

1 безоблачен ден – Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Добре е да вършиме проекти за идния безоблачен месец. Хубаво е през днешния ден да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР