Луната е в знак Рак до 18:00ч на 24 ноемвриЛуната

...
Луната е в знак Рак до 18:00ч на 24 ноемвриЛуната
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Денят носи негативна енергия. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние

Луната е в символ Рак до 18:00ч на 24 ноември

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции. Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието. Това декларира в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.
свързани новини4638на 20.11.20214991на 28.09.2021
По време на интервала на Рака не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система.

Този лунен ден носи отрицателна сила. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Ден на нашите заблуди и неточности. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Не е належащо в този момент да се вземат решение комплицирани въпроси. Изчакайте, на следващия ден казусът може да се реши без вашето присъединяване. Днес „ Мълчанието е злато “.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения.
свързани новини7742на 09.08.2021
Денят е цялостен с конспирации. Избягвайте: да общувайте с пияни хора, да приемате съмнителни предложения, да се доверявате на непознати, да се запознавате със инцидентни хора, даже да ви наподобяват приятни. Най-подходящото време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Да не се стартират нови неща.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.
свързани новини8836на 08.08.2021
Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този ден не се предлага секс. Всяка физическа непосредственост се не разрешава от доста духовни школи. Езотериците споделят, че интимността в този лунен ден е сходна с обезчестяване. Нищо чудно, че през този интервал се усилва интензивността на сексманиаците и перверзниците.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Посетете черква, обърнете се към Бог. Стремете се към духовна непорочност. Поискайте амнистия за своите волни и неволни провинения. Всички откровени молебствия ще бъдат чути.

Следва 20 лунен ден от 19:53ч на 23 ноември до 20:52ч на 24 ноември

Слънчев календар - 8 безоблачен ден – Този ден е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат, по тази причина живейте свободно и без значение, а не по разписание.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР