Луната е в знак Рак до 05:25ч на 16 април.Трябва

...
Луната е в знак Рак до 05:25ч на 16 април.Трябва
Коментари Харесай

Внимавайте какво казвате! Думите днес притежават голяма сила

Луната е в символ Рак до 05:25ч на 16 април.

Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Настроението става изменчиво и несигурно. Нашите прекарвания в този момент са по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: 7 лунен ден от 10:29ч на 14 април до 11:32ч на 15 април

Денят е комплициран. Силата на думите нараства неимоверно в посочения интервал и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна и откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Енергията на деня предизвика хората да приказват неприятни неща. Броят на клюките се усилва неведнъж, от което може да има огромни последици. Бъдете деликатни: всичко, което казвате, има възможност да бъде осъществено.

Питагорейците в този лунен ден давали обет за безмълвие и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Може да ви предизвикат, само че бъдете внимателни и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Денят ще бъде сполучлив за честните, проведени и дейни хора. Поети, писатели, публицисти – това е техният ден. Всеки, който работи със словото ще има триумф, ще получи ентусиазъм. Също по този начин е добър ден за студентите и тези, които минават изпити.

Особено рисково е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна мощ, избягвайте ги, в случай че не желаете в бъдеще да се разболеете съществено или да се изправите пред рискове. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някого. Негативният заряд може да се обърне против вас и да донесе не малко неприятности. Може към този момент да сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Но в този ден всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на признателност имат доста значима роля в този момент. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Не бива да вършиме нищо, което да нарушава целостта на нещата - да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и така нататък Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца и артикули, които ги съдържат.

Сексът по опция би трябвало да е муден, спокоен, с продължителна любовна въведения, да включва повече нежни думи, похвали, любовни игри. Добре е да звучи музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да си говорите единствено за обич.

Подстригването е удобно, ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР