Луната e в знак Овен (до 15:41ч.) прави човек нетърпелив

...
Луната e в знак Овен (до 15:41ч.) прави човек нетърпелив
Коментари Харесай

Астро: Ден за бързо разрешаване на проблемите

Луната e в символ Овен (до 15:41ч.) прави човек припрян и нетърпящ съществуването на невидими окови. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените, защото са свързани с импулсивната сила на Овена. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето. Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите.

Луната се движи на луфт от 06:17ч до 15:41ч. През този интервал Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи. Това обаче не опонира на реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. Подходящо е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора, самонаблюдение или предварителен развой. След това минава в земния знак Телец, което ще ни направи по-търпеливи, по-заземени и практични.

8 лунен ден продължава до 11:41ч – В този ден е значимо да умеем бързо да позволяваме проблемите и да не им оставяме време за развиване. Сега и от най-малките разногласия може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост на хората един към различен.

9-ти лунен ден стартира в 11:41ч. и продължава до 12:14ч на идващия ден. Този лунен ден алегорично е обвързван със знака Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно. Съществува нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у нас, а нашата реакция на силата на деня дефинира нивото на нашата осъзнатост.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Благоприятно е за осъществяване на диагностика, за поддържане на кожата. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и енергийно (напр. с Рейки).

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Подстригване – разрешено е (виж времето по-горе), а в случай че не можете, то при започване на лунното денонощие отрежете най-малко един кичур коса. Препоръчва се, с цел да не се утежни здравето и като застраховка от разнообразни неприятности.

Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР