Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април

...
Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април
Коментари Харесай

Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи

Луната е в символ Лъв от 05:25ч на 16 април до 17:12ч на 18 април

В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността, множеството каузи се отдават елементарно. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Добре е да се дават и получават дарове, да се устройват приятни сърпрайзи.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще усъвършенства благосъстоянието ви! Педикюрът ще има блестящи дълготрайни резултати.

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:38ч на 16 април до 13:44ч на 17 април

Това е неподходящ и доста сложен ден. Някои го назовават демонски. Негативното въздействие на нощната звезда ще се усеща безусловно на всяка крачка. Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате чувство, че някаква зла мощ ви пречи. Всяка работа ще се трансформира в скучна рутина и същински призрачен сън, ще започнете да се дразните, да се уморявате бързо и вследствие на това да разваляте настроението освен за себе си, само че и за тези, които са се случили да бъдат до вас в този миг. Не си коства да се заемате с нещо фундаментално и съществено в 9-ия лунен ден – просто рискувате да пропилеете деня, тъй като резултатът освен няма да ви зарадва, само че можете да вършиме такива неща, следствията от които, уви, ще бъдат невъзможни за поправяне.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Тъй като етапа на Луната се трансформира, енергийното поле е изключително уязвимо. Дори и най-спокойните хора ще изпитат пристъпи на нервност и ще се разпадат от дреболии. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Факт е, че в 9-ти лунен ден има рестартиране, когато се актуализират спомагателни стратегии на бъдещето. Оттук може да има и прояви на отрицателни мисли, паники и страхове, които могат да бъдат мощно пресилени. Вашите дейности също не би трябвало да скапват настроението на другите, жестоко да нарушават техния комфорт, права и потребности и в случай че това се случи, би трябвало да се извините в точния момент.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат насилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

В девети лунен ден не се предлагат покупки, нито огромни, нито дребни. Този интервал е предопределен само за изхвърляне на ненужни неща. Ако е допустимо, пробвайте се даже да не купувате храна, задоволявайте се с това, което имате. Всичко, което се купува през днешния ден, е изпълнено с някаква заплаха.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР