Луната e в знак Лъв до 21:14ч на 1 февруари.

...
Луната e в знак Лъв до 21:14ч на 1 февруари.
Коментари Харесай

Съдбата ни изпраща изпитания, може да се почувствате силни и самоуверени

Луната e в символ Лъв до 21:14ч на 1 февруари. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок.

Ако снаха и свекърва населяват едно жилище, може да се разгори спор сред тях за превъзходство. Лошо става, в случай че към този спор се причисли и синът - брачен партньор, по тази причина е най-добре да се поддържа връзка тактично или дамите да се разделят една от друга. За тъщата е също по-здравословно да не посещава дома на щерка си през днешния ден. А в случай че младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде прекомерно противен за нейния шурей. На съпругите се предлага да се въоръжат с по-висок дух и да се усмихват на нападателните си съпрузи.

Родителите да не лишават на децата играчките и да не ги изправят в ъгъла. Нека те сами се разпореждат в своето местенце и своите движимости. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

В последния ден на януари по едно и също време с второто пълнолуние за месеца (15:28ч), стартира цялостно лунно затъмнение (в 15:31ч. в 11-я градус на знак Лъва). Луната се намира в перигей (най-близко до Земята). Лунните сили по едно и също време от пълнолунието и затъмнението, вършат хората по-емоционални. Да се заобикалят всевъзможни умствени, душевен и физически натоварвания.

Кого ще засегне най-вече това събитие, по какъв начин да посрещнете затъмнението и други детайлности може да прочетете тук:

Лунно затъмнение в Лъв: Благоприятно време да наблегнете уникалността си

15 лунен ден продължава до 17:42ч – Сънищата, които сте сънували тази нощ, не би трябвало да разказвате на никого през днешния ден. Неблагоприятен ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Луната се намира на пика на своята енергийна плътност. Действа като увеличително стъкло и усилва всички позитивни и негативни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Поради това е по-добре да отложите изясняването на връзките и като цяло да ограничите контактите с хората. Отрицателното въздействие на този лунен ден се утежнява от обстоятелството, че съответствува с цялостната Луна. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. Повишена е нервността у хората, потребно е да се пият успокояващи билкови чайове и отвари.

Пазете се да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод. Благоприятно за всички типове покупки, само че в случай че усетите, че желаят да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

16-ти лунен ден стартира в 17:42ч. и продължава до 18:55ч на идващия ден.

Енергията на лунния ден е хармонична и не би трябвало да се нарушава. Ден, в който се обновява кръвта. По всевъзможен метод е нужно да се съхранява спокойствието. Препоръчва се физическо натоварване. Крясъците и безцеремонното държание изцяло би трябвало да бъдат изключени в този ден. Чувства като завист, настъпателност, злоба проявени през днешния ден водят до проваляне. Противопоказни са половите занимания. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Полезно е да се направи спокойна разходка измежду природа. Не би трябвало да се използва животинска храна и гъби.

Откажете се от подстрижка през днешния ден, тъй като може да се отрази отрицателно на здравето ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР