Луната е в знак Лъв до 18:49ч.В дните на Лъва

...
Луната е в знак Лъв до 18:49ч.В дните на Лъва
Коментари Харесай

В този ден в нас се пробуждат скрити сили, с които не бива да се злоупотребява

Луната е в символ Лъв до 18:49ч.

В дните на Лъва бъдете снизходителни към минусите на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността, множеството каузи се отдават с лекост. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Добре е да се вършат дарове, да се устройват приятни изненади.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще усъвършенства благосъстоянието ви! Педикюрът ще има дълготрайни резултати.

Луната е на луфт от 11:05ч до 18:49ч. Не се предлага да се стартира нищо значимо.

В 18:49ч Луната минава в символ Дева до 06:31ч на 29 октомври.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:38ч на 26 октомври до 02:43ч на 27 октомври

Неутрален и спокоен ден. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Днес Луната ни дава независимост на избора. Но разсъдъкът остава преобладаващ, хората са в положение да управляват своите стремежи и усеща.

Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощна сила. В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Денят е обвързван с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. През този интервал може да бъде мъчно да се вземат решения. Това обаче може да е уместно време да се отпуснете и да преосмислите проектите и задачите си.

Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, странствуване почнало в 24-я лунен ден непроменяемо ще донесе шанс и триумф. Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време на открито или измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Прекрасен интервал за цялото семейство . Лесно стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, само че без да се насочат искания един към различен, а да се изслушват взаимно.

Днес освен може, само че и е нужно да се посветите на любовта. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

В двадесет и четвърти лунен ден можете да си купите всичко, само че най-хубавото е това, което сте спестявали дълго време. Покупката на артикули би трябвало да бъде дълго чакано събитие, вашата премия, плод на вашите старания. Тогава той ще ви донесе предстоящата наслада, а може би даже повече. Сега е рисково да купувате каквото и да било по волност, незабавно предпочитание.

В 24-ия лунен ден доста хора ще получат информация посредством връзка с природата – Вселената не икономисва знаци и инструкции през днешния ден и можете да намерите някакъв смисъл във всяко събитие.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР