Луната е в знак Лъв до 08:40ч на 12 юниВисок

...
Луната е в знак Лъв до 08:40ч на 12 юниВисок
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към думите, които казвате

Луната е в символ Лъв до 08:40ч на 12 юни

Висок енергиен капацитет. Луната способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората в този момент са по-решителни и самоуверени. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление, за кокетничене. Този ден е доминиран и от желанието да се насладите оптимално и на суетата или чувството да сте център на внимание. Да се заобикаля несъразмерния стрес и тежката физическа работа. Времето е уместно за здравословни разходки измежду природата. Добре е да се заобикалят кафето и алкохола, както и прекомерно натоварващите храни, изключително мазните и солените.

Уязвими са сърцето, гърба, диафрагмата, кръвообращението и артериите. Повишените натоварвания за тези елементи на тялото в този момент не са подобаващи, само че тяхното лекуване и подсилване е доста по-ефективно от преди. От витамините и минералите предпочитайте тези, които имат позитивен резултат върху сърцето и кръвообращението – изключително магнезий, витамин Е, витамини от група В, изключително В6. Може да се усили и приема на витамин С, селен и Q10. За контролиране на холестерола и разчистване на кръвоносните съдове използвайте ленено масло. Сварете чай от глог за подсилване на сърцето, чай от жълт кантарион за стрес.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:22ч на 11 юни до 11:27ч на 12 юни

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му се свързва с плодородието, като делегат на реколтата, носещ дъжд. Друг знак са облаците. И на тях би трябвало да се обърне внимание. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Ден за приемане на обич и берекет. Първият от благословените дни – спокоен и кротичък. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Да не се нарушава меката атмосфера на деня с битови кавги и изпуснати нерви. Трябва да се не помнят всички обиди, да не се показва неодобрение по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, като се отдели повече време за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни. Могат да се стартират нови каузи.

Не бива да си давате персоналните движимости на никого през този интервал. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и шанса: те ще „ изтекат ” като вода или „ ще отлетят “ като птицата на 6-ия лунен ден.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни.

Подходящо е за покупки, свързани с креативна и интелектуална активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, писалки, консумативи за изобразяване, музикални компактдискове, билети за спектакъл, билети за музеи и така нататък Проблеми могат да зародят при придобиването на всичко останало. Също по този начин през днешния ден можете да си купите бебешки облекла „ за напредък “.

Вторник е под ръководството на Марс, планетата на действието, силата и пристрастеността. Днес обаче Марс в Телец прави провокационен квадрат с Плутон във Водолей, което може да докара до интензивни и предизвикателни обстановки, изключително за хората, родени във закрепените знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Този аспект може да разсъни дълбоки страсти, пристрастености и интензивни упоритости. Може да докара до конфликтни обстановки, само че в това време дава опция за промяна и освобождение от остарели ограничавания. Марс в Телец акцентира солидността, постоянството и практичността, до момента в който Плутон във Водолей носи дълбоки трансформации, еволюция и търсене на истината. Комбинацията от тези две сили може да докара до борбен дух и предпочитание за смяна на надълбоко равнище. Тази композиция от Марс и Плутон носи капацитета за интензивна вътрешна битка и нуждата да се освободите от ограничаващите фактори. Важно е да сте наясно с вашите реакции и да канализирате тази интензивна сила по градивен метод.

Освен този провокационен квадрат, Луната ще образува квадрат с Уран, което ще внесе в допълнение напрежение и енергийна неустойчивост. Тази композиция може да докара до непредвидени промени, наблягайки нуждата от независимост, автентичност и нововъведение, само че в това време може да докара до спор сред прочувствените потребности и външните условия. Важно е да избягвате напрежението и неконтролираните реакции денем.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР