Луната е в знак Козирог от 02:34ч до 05:06ч на

...
Луната е в знак Козирог от 02:34ч до 05:06ч на
Коментари Харесай

Ден, в който се вихрят тъмните сили

Луната е в символ Козирог от 02:34ч до 05:06ч на 11 май

Лунното въздействие подтиква към повече деловитост, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте сложни задания. Емоциите в този момент са подтиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич.  

Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично против снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи през днешния ден! ” 

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите, ставите и жлъчката. 

Лунен календар: 19 лунен ден от 00:11ч на 9 май до 01:14ч на 10 май

Този лунен ден носи отрицателна сила. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност.

Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на остарели и ненужни движимости. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неподходящ и сложен. Ако желаете да отидете на среща, изберете различен ден. Срещата може да прерасне в свада, в случай че се появи ненадейно възприятие на възмущение. Може даже да не осъзнавате, че думите ви мощно са повлияли на колегата ви. Ако имате проблем, не се опитвайте в този момент да го решите, изключително посредством прочувствени изказвания, проявата на страсти може единствено да утежни обстановката. Не започвайте да изяснявате връзки. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Интимните връзки също е добре да прескочите в този момент. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР