Луната e в знак Козирог до 23:43ч на 13 април Стихията

...
Луната e в знак Козирог до 23:43ч на 13 април
Стихията
Коментари Харесай

Желателно е по-малко да се работи, повече да почивате и да се наслаждавате на живота

Луната e в символ Козирог до 23:43ч на 13 април

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Звездно време за практичните и рационални дами, само че неуместно за сантименталните хора. Разумът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. Вниманието на хората е ориентирано повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се слага на мястото му, да се заобикаля всевъзможен хаос. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и коленете, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на ставите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 22 лунен ден от 02:20ч на 12 април до 03:18ч на 13 април

Ден на висшата небесна мъдрост. Символи на деня: книга, златен ключ, слонът Ганеша. Подходящо за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Лунният ден нормално е спокоен, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично.

Влияние на 22 лунен ден върху личността: Днес изключително нарастват човешките качества за духовно и креативно обновяване. Възможно е ненадейно да се появят нови благоприятни условия. Използвайки ги, ще можете да преосмислите събитията от минал опит и да вършиме проекти за бъдещето. Днес би трябвало да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Бизнес и пари: Решавайте елементарни въпроси и не вземайте съществени решения. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да докара до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Гадаене: Магически ден, ден за гадаене, само че гадаенето би трябвало да се прави посредством медитация върху знаци, картини, букви от писмеността, янтри, хороскоп и тези обекти, които могат да дадат невербално, скрито и трансцендентно познание. Всеки подобен предмет може да даде достъп до скрито познание. Можете също по този начин да гадаете по книгата на измененията, която се основава на мятане на зарове или на случайни цифри.

Ако не можете да управлявате силата, тогава на 22-ия лунен ден е рисково да рисувате знаци, без да знаете какво рисувате. Такива практики е най-добре да се заобикалят. Особено неприятно е да рисуваме затворени кръгове, квадрати, което ни лимитира. Тези знаци могат да ни повлияят срещу волята ни. Ако сте нарисували, тогава е по-добре да ги изтриете и да не ги разглеждате този ден.

Здраве: Кундалини чакрата, бедреният пояс, сакрумът, шийката на бедрената кост, долната част на гръбначния дирек са свързани с този ден. Неправилното потребление на силата за деня може да докара до болки в долната част на гърба, ишиас и мускулни болести, а тазобедрените стави могат да болят. Необходимо е да бъдете изключително деликатни към тазобедрения пояс, кръста, долната част на гръбначния дирек. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Необходимо е да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Покупки: Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение. Днес е доста мъчно да се реализира добър резултат при подкастряне.

Поверия: Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Сънища: В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР