Луната е в знак Козирог до 03:21ч на 10 февруари

...
Луната е в знак Козирог до 03:21ч на 10 февруари
Коментари Харесай

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Луната е в символ Козирог до 03:21ч на 10 февруари

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, организация, ред и старание. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Отложете делата, които изискват посещаване на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Отложете и всяка романтика и любовни каузи.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Луната минава на луфт в 19:23ч до 03:21ч на идващия ден.

28 лунен ден от 06:09ч на 9 февруари до 06:59ч на 10 февруари

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво.

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат забавни неща с вас. Характерът им ще зависи от това по какъв начин ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника - богатство, на грешника - отмъщение. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот, да не се вземат решение в този момент обществени проблеми.

И в душата на човек и в природата царува естетика. Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли и да се споделят неприятни думи. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф. Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно.

Ден, в който положителните каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден другояче ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Болестите почнали в този ден не са рискови. Подходящо е за недояждане, за изчистване на организма. Може да употребявате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се заобикаля. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка и да не е механично осъществяване, а да се основава на усеща.

Не е уместно за подкастряне. Тя може да снижи вашата интензивност.

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го. Не би трябвало да са ви непознати всички земни наслади. Правете всичко с готовност и от сърце.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР