Луната е в знак Дева от 03:14ч до 07:43ч на

...
Луната е в знак Дева от 03:14ч до 07:43ч на
Коментари Харесай

Чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба

Луната е в символ Дева от 03:14ч до 07:43ч на 5 януари

Това е знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира изменчивото въздействие на Луната. Често се случва по това време да пораждат спорове и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози. Дева е знак на здравето. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

20 лунен ден до 21:41ч на 3 януари (от 20:31ч на 2 януари)

След мрачния деветнадесети ден настава двадесетия лунен ден, който е интервал на промяна, напредък, прилив на сила, излизане на ново равнище. Днес не би трябвало да се ядосвате, не би трябвало да показвате горделивост, надменност и пренебрежение - това забавя вътрешното преображение. Контролирайте страстите си, егото си.

В този ден човек получава опцията да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е инцидентно. Осъзнайте, че с всеки ден, посредством това, което вършиме, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята орис.

Ако сте задоволително смели, през днешния ден може да се решите да извършите нещо, което непрекъснато сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите същинска независимост. Противопоказно е да изпитвате подозрения. Напротив, би трябвало да сте колкото може по-уверени.

Подходящо време за дейни и решителни дейности. Днешният ден ни оказва помощ да намерим свободата си. Ето за какво върнете задълженията си, прекратете неприятно другарство, излезте на ново равнище. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това. Днес дейностите ви могат да се окажат съдбоносни. Денят е удобен за работа със свещените текстове, за медитация. Въобще всичко, обвързвано с духовното.

20 лунен ден е подобаващ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна конюнктура, говорете си един на различен, само че отложете диалози за работа, битови неуредици, финансови усложнения и така нататък Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с другари и близки. Една свада ще докара до дълги разногласия и недоволства.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.

21 лунен ден от 21:41ч на 3 януари до 22:53ч на 4 януари

19 безоблачен ден – Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за самостоятелна работа, работа по къщата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР