Луната е в знак Дева до 08:55ч на 23 юли Хората

...
Луната е в знак Дева до 08:55ч на 23 юли
Хората
Коментари Харесай

Не давайте личните си вещи на никого през този период

Луната е в символ Дева до 08:55ч на 23 юли

Хората при този пренос са по-практични, рационални и трезво мислещи. Изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си.

Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Благоприятно за търговията на дребно, за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:24ч на 22 юли до 11:26ч на 23 юли

Първият от благословените дни – спокоен и кротичък. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за делегат на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен знак са облаците. И би трябвало да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмнитею облаци оповестяват за какофония.

Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Ден за приемане на обич и берекет. Да не се нарушава неговата мека атмосфера с битови кавги, да не се изпускат нервите. Трябва да се не помнят всички обиди, да не се показва неодобрение по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Не давайте персоналните си движимости на никого през този интервал. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и шанса: те ще „ изтекат ” като вода или " ще отлетят " като птицата на 6-ия лунен ден.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време.

Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи като се отдели повече време за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува ”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни. Могат да се стартират нови каузи.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това.

Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време. Ако не желаете да се подстригвате, то можете единствено да подравните косите си. Те ще порастват бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е обезпечен богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с креативна и интелектуална активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, писалки, консумативи за изобразяване, музикални компактдискове, билети за спектакъл, билети за музеи и така нататък Проблеми могат да зародят при придобиването на всичко останало. Също по този начин през днешния ден можете да си купите бебешки дрехиза напредък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР