Луната е в знак Дева до 07:43ч на 5 януари

...
Луната е в знак Дева до 07:43ч на 5 януари
Коментари Харесай

Силно енергиен и мистериозен ден

Луната е в символ Дева до 07:43ч на 5 януари

Девата стабилизира изменчивото въздействие на Луната. Често се случва по това време да пораждат спорове. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози. Дева е знак на здравето. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система.

21 лунен ден до 22:53ч на 4 януари (от 21:41ч на 3 януари)

Силно енергиен и тайнствен ден. Смята се, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец. За бизнеса е продуктивно време. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи. Ако не си губите на вятъра времето, то може да съумеете да свършите доста неща.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, интензивният отдих е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо за общи фамилни занимания. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

22 лунен ден от 22:53ч на 4 януари до 00:04ч на 6 януари

20 безоблачен ден – Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е нужна цялостна отдаденост. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции.

Аспекти за деня:

Луна (Дева) Опозиция Нептун (Риби)

Този аспект може да ни направи мечтателни, пасивни, неуравновесени. Може да не сме изцяло откровени. Ставаме свръхчувствителни, нервни и непоследователни.

Луна (Дева) Тригон Меркурий (Козирог)

Този тригон ни дава отлични умения за бързо асимилиране на информация и познания, бърз разум и добра преценка. Интелигентността се ускорява, като и реторичните умения и практическото мислене. Отворени сме за всичко ново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР