Луната e в знак Близнаци, където ще остане до 22:00ч

...
Луната e в знак Близнаци, където ще остане до 22:00ч
Коментари Харесай

Казана дума, хвърлен камък

Луната e в символ Близнаци, където ще остане до 22:00ч на 24 април.

Добро време за другарство. Емоциите са по-повърхностни. Да бъдете сами в същото време не е добре, уместно е за посещаване при родственици или близки другари. При Луна в Близнаци се усилва склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е  да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за осъществяване на лечебни процедури с черния дроб, интервенции в региона на бедрото.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:13ч на 23 април до 08:55ч на 24 април

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая. Обикновено денят минава безшумно и умерено. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си. Физическото натоварване е добре да се заобикаля.

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Бъдете деликатни и не вършете неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи ”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

Днес светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите като огледало. Специално време, когато е невероятно да скриете същинското си лице. Ако през днешния ден държанието на най-близките хора до вас ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас.

Тежък ден за организма. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Покупки – Въздържайте се от такива, изключително в случай че желанието ви е зародило непринудено.

Подстригване не се предлага.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР