Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28

...
Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28
Коментари Харесай

Тази нощ е магическа! Внимавайте за...

Луната е в символ Близнаци, където ще остане до 17:28 часа на 20 април. В такива дни хората изпитват прилив от сила и предпочитание да се работи интензивно. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и бързи решения, непотребна приказливост.

Губи се доста време за празни диалози, безсмислени действия и пари за ненужни движимости. Нараства потребността от промяна на ситуацията и нови усещания. Хората елементарно се поддават на влияние от разнообразни страни. Необходимо е да се справите с мимолетните импулси, с цел да избегнете неточности. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща. 

Уязвими са раменният пояс, елементарно се хваща настинка в белите дробове, да не се претрупва нервната система. Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се почувствате добре по-късно./ Трафик Нюз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР