Луната е в нарастваща фаза и в знак Водолей до

...
Луната е в нарастваща фаза и в знак Водолей до
Коментари Харесай

В този ден молитвите ви могат да бъдат чути

Луната е в възходяща фаза и в символ Водолей до 03:19ч на 27 септември

Емоциите са постоянно променливи, мъчно предсказуеми. Увеличава се потребността от повече независимост и нови неща. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно. Съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност. При Луна в символ Водолей стартират да се прокрадват непокорен настроения и протестиране против това, което ни е обратно. могат да се случат изненадващи неща. Хората са склонни да правят странни, нелогични дейности, да споделят шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се тича, да не се върви дълготрайно и не стойте дълго време прави. Всичко, което вършиме добре за прасците, глезените и вените си през днешния ден, е двойно потребно. И всичко, което натоварва тези елементи на тялото, ще бъде по-вредно, в сравнение с в други дни. Погрижете се за прасците си, масажирайте ги с положително масло. Чувствителна е нервната система. Вземете релаксираща вана. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

След 15:40ч Луната минава на луфт до 03:19ч на 27 септември, когато ще влезе във водния знак Риби.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:08ч 

Символи на деня - сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – разнообразни нюанси на синьото – цвета на морските талази, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, дейна вътрешно. Медитация – сърце. Добре е да се посети черква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна духовна работа. 

Физическото натоварване би трябвало да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи е добре да се отдели задоволително внимание. 

В този ден не би трябвало да има грубости, да се споделят обидни неща. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак.

Добре е телесните удоволствия да минат на назад във времето. Ако въпреки всичко предприемете фамилиарност, то сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, едвам има повече обич, деликатност, добрина и схващане. 

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 18:08ч на 26 септември до 18:36ч на 27 септември

Енергийният поток през чакрите се ускорява. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР