Луната е на празен ход от 07:09ч до 13:32ч. Нищо

...
Луната е на празен ход от 07:09ч до 13:32ч. Нищо
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ! Изплатете дълговете си, отхвърлете празните разговори и тръгнете на път

Луната е на луфт от 07:09ч до 13:32ч. Нищо значимо да не се подхваща и купува.

Луната е в символ Стрелец до 13:32ч на 5 декември

Денят се отличава със блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, по-склонни към благотворителност, милосърдие, увереност. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система.

В 13:32ч Луната минава в земния знак Козирог.
свързани новини4645на 04.12.2021
При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

Лунен календар – 2 лунен ден от 09:03ч на 5 декември до 10:12ч на 6 декември

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, би трябвало с признателност да го приемете, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг.

Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив миг. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Това е денят на първата стъпка и от това до каква степен вярно ще я извършите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато започнете нещо през втори лунен ден, да не променяте решението си, т.е., не би трябвало да стартирате да се съмнявате, другояче няма да съумеете. За това в този лунен интервал е доста значимо да се резервира вътрешното доверие в дейностите и в правилността на желанията. С една дума въобще не трябва да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте отрицателни мисли и страсти, както и споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Слънчев календар - 20 безоблачен ден - На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен метод. Хубаво би било да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции. Избягвайте празните диалози и загуба на време.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР