Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата

...
Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата
Коментари Харесай

Луна иска да е като Лили - slava.bg

Луна решително върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата която неведнъж е казвала, че почнала да пее въодушевена точно от Лили, в този момент е предходна на диета и метод на живот същите като на естрадната легенда.

Луна живее по непоколебим режим, на който в никакъв случай не изневерява. Всеизвестен факт е, че от дълги години Лили също се грижи фанатично за здравето и положителната си фигура и на това дължи съвършената форма и до през днешния ден.

Примата спи до късно, с цел да успее да отпочине добре. Хапва по малко и няма нищо нездравословно, което може да я изкуши. Менюто й включва доста вода и минимално количество въглехидрати. Както Лили по този начин и Луна не пропущат спортни занимания всеки Божи ден. Обратно на множеството известни персони двете са не са почитателки на фитнес залите и избират извършения у дома или на въздух.

„ Предпочитам да съм покрай природата. Като почитател на Петър Дънов за мен връзката с нея е доста значима. Спазвам строго естествените закони “ споделя Луна.

Лили преди години също се увлече по учението на Дънов. Стриктно съблюдава и дихателните извършения на Учителя, които доста й помагали в пеенето. Двете изпълнителки имат й физическа аналогия, по този начин твърди най-малко Луна написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР