Луна по време на най-голямата си слава била любовница на

...
Луна по време на най-голямата си слава била любовница на
Коментари Харесай

Леш! Луна Лъсна В Афера С Най-Известния Български Спортист, Ето Снимки! Слави Трифонов Изсипа: Луноход! Това Е

Луна по време на най-голямата си популярност била държанка на Любо Ганев. Певицата се впуснала в буйна спекулация с волейболиста, който към този момент се бил прочул като един от най-изявените спортисти.

Чалгаджийката го свалила по време на едно от своите участия. Когато на мода били хитовите й части „ Тук, там ” и „ Бягайте крачета ”. Най-интересното от късата им връзка било, че певицата си легнала с избраника си безусловно след часове другарство.

Едрият състезател се похвалил на свои другари, че вкарал фолкаджийката още същата вечер в леглото. За тези години му се сторило необикновено някоя жена да ти пусне още на първата среща. Времената били други дамите се дърпали и трябвало не по-малко от месец да ги ухажваш да ти разрешат целувка, да не приказваме за нещо по по този начин.



Преди години Луна била млада и хубава, добре поставена и доста с*кси, разкрива волейболиста пред приятели. Но най-учуден останал от нейната разкрепостеност в леглото. Толкова му допаднали мурафетите й, че си я взел за публична държанка, предават от hotarena.net.

Двамата били гаджета за няколко месеца. Любо Ганев ходел в първокласния й мезонет в квартал „ Хладилника ”. Още от вратата певицата го повличала в спалнята и се отдавали на плевел с*кс. Задоволявали пристрастеностите си на всички места, та дори и на плочките в антрето.

Луна обаче в един миг почнала да демонстрира истерично държание. Тя желала да го върже с брак, само че волейболистът не желал да се дами. Когато се разчуло, че са гаджета Слави Трифонов какъвто е гавраджия взел да разправя, че на Любо към този момент му викат Луноход.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР