Луна и Юлиан Вергов влязоха във война. Двамата се сдърпаха

...
Луна и Юлиан Вергов влязоха във война. Двамата се сдърпаха
Коментари Харесай

Луна за Вергов: Не може актьор без нито една награда да ме оценява - slava.bg

Луна и Юлиан Вергов влязоха във война. Двамата се сдърпаха в шоуто „ Като две капки вода” след превъплъщението на певицата като Емил Димитров. Вергов се заяде с певицата, че осъществяването й е едва.

Това накара Луна да избухне "Не може артист без нито една премия от гилдията да ми дава оценка на осъществяването като Емил Димитров и да ме назовава Арлекино. Аз не се считам за клоун. Вложих цялата си страст, всичко на което съм способна, тъй като познавах Емил и знам какъв човек беше. Не споделям, че бях съвършена, само че пък пях от сърце и душа ".

С тези думи поп фолк певицата Луна скочи на артиста Вергов, който в предаването оня ден назова имитацията и слаба, като че ли имитира Арлекино, не Емил Димитров.

Певицата се засегна, защото единствено към нея той беше безсърдечен.

"За първи път Фънки въпреки всичко ме пожали, тъй като не ме обиди, а напротив- някак сякаш ме отбрани, като сподели тъкмо това, което и аз желаех да споделя, Много се бях пренавила и евентуално съм вложила чисто женска страст за което му благодаря ", сподели още Луна.

Малко след предаването тя се чува с много сътрудници от поп-фолка, които я защитили и издъхнали кураж. Сашка Васева също й се обадила да я поддържа. Дупнишката Мадона беше от последните живеели в къщата на огромния Емил Димитров в Княжево дружно с него, написа България Днес”.

„ Винаги съм бил откровен. Това, което споделих в шоуто го мислех. Аз не мога да неистина. Освен това съм жури тъкмо с концепцията да правя оценка, заtова са ме поканили. Не виждам никаква драма в тази ситуация ", безапелационен от своя страна е Вергов.С неговото мнение се съгласи и Хилда Казасян, която обаче беше по-мека

"Това, че харесваш Емил Димитров ти изигра неприятна смешка. Повече беше Луна в сравнение с него”, каз дъщерята на диригента Вили Казасян.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР