Луксознят автомобил, който се оказа ябълката на раздора при снощната

...
Луксознят автомобил, който се оказа ябълката на раздора при снощната
Коментари Харесай

Агресия и лудост! Собственикът на този джип е прострелял двамата в Пловдив, заради паркомясто

Луксознят автомобил, който се оказа ябълката на раздора при снощната престрелка в Пловдив, струва близо 30 хиляди лв.. Кой е военослужещият, който кара скъпото возило? С какъв чин е и къде служи? 32-годишният причинител към момента не е прочут за обществеността, а Военна прокуратура е поела случая, откакто той бе арестуван за 24 часа. Към момента возилото към момента е на  мястото, където военният го бе паркирал, преди да извади оръжието и да простреля притежателя на запушения гараж. Следите от кръв доближават чак до входа на кооперация на улица “Въча ”.
Прочетете още

Както TrafficNews заяви, мотивът за кървавата кавга бе погрешно паркиран автомобил. Това удостовери и зам.-директорът на пловдивската полиция Димитър Събчев.  Куршумът обаче излязъл от тялото на в началото простреляния  мъж и  ранил инцидентен минувач.

По данни на Министерство на вътрешните работи 32-годишният боен спрял колата си пред гаража на различен 32-годишен мъж на улицата, с цел да отиде и да си вземе храна от непосредствен ресторант. 

Собственикът на гаража видял непозволено паркиралия автомобил и подал сигнал в полицията като помолил за подпомагане органите на реда. По мотив сигнала, екип на Трето районно управление (на МВР) тръгнал към адреса. 

" Две минути след първия сигнал, неизвестен жител подава втори сигнал, че на същия адрес има простреляно лице. Служители на Трето районно управление (на МВР) минута, две по-късно идват на място и откриват две лица с огнестрелни рани - на 32 и 34 години.  Установено е и лицето, произвело изстрел със законно притежаван револвер. Той е военнослужещ в българската войска. Линейка е откарала потърпевшите в УМБАЛ " Св. Георги ", изясни Събчев. 

Отново съгласно предварителни данни в полицията двамата набори - военният, който е стрелял, и жертвата му - притежателят на гаража, не са имали връзки преди случая. По информация  от живущи в региона, двамата са се познавали и са имали отдавнашен спор.  

Както и от УМБАЛ " Св. Георги " оповестиха, и двамата потърпевши са в устойчиво положение и отвън заплаха за живота. 

Тече инспекция дали военнослужещият е носил вярно и съгласно нормативната уредба законно притежаваното си оръжие, което е употребявал за разпра.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР