Луксозните електрически превозни средства са известни с това, че имат

...
Луксозните електрически превозни средства са известни с това, че имат
Коментари Харесай

Citroen e-C3 – с много пробег за парите си

Луксозните електрически транспортни средства са известни с това, че имат огромен електрически пробег. Но и компактният Citroen e-C3 може да измине много огромни дистанции с едно зареждане на батерията. Автомобилът предлага пробег до 326 км с едно зареждане на тяговата си батерия съгласно WLTP.

„ С новия e-C3 Citroen показва най-важната си електрическа иновация на годината “ - споделят от Citroen - „ С пробег до 326 км и цена, започваща от 23 300 евро, e-C3 предлага необикновено съответствие цена-диапазон. За да бъдем първият производител, който предлага на клиентите електрически дребен автомобил, създаден в Европа, на обективна цена. “

e-C3 " You " се предлага с богато общоприетоо съоръжение, в това число 16-инчови стоманени джанти с капачки от Pyrite в матово черно, електрически външни огледала, автоматизирани фарове, окачване " Citroen Advanced Comfort ", електрически прозорци, помощ при паркиране откъм гърба, LED фарове, круиз надзор и ограничител, климатик, станция за смарт телефони " MyCitroen Play ", система за свободни ръце " Bluetooth ", деен помощник за спешно прекъсване и предизвестие за овакантяване на лентата, различаване на пътни знаци, помощник за внимание, спомагателен радиатор с предварителна климатизация посредством Приложение " MyCitroen " и бордово зарядно устройство 7,4 кВт.

Добре познатото окачване „ Advanced Comfort “ е невидимо за лидера и пасажерите, само че е от значително значение за комфорта при шофиране. В тази система, дружно с амортисьора и пружината, вместо механични ограничители се употребяват два прогресивни хидравлични амортисьора - единият за компресия, другият за декомпресия (или отскок).

„ Комфортът е значима част от ДНК-то на Citroen “ - споделя Лорънс Хансен, шеф „ Продукт и тактика “ - „ Това е доста значимо за нас, тъй като е доста значимо на първо място за нашите клиенти. Поради тази причина положихме изключителни старания, с цел да се трансформира новият e-C3 в най-удобния автомобил в B сегмента. “

За първи път в Stellantis Group, рентабилната платформа, основана на BEV, употребява 44 кВтч LFP (литиев ферофосфат) батериен пакет за реализиране на WLTP пробег до 326 км и разрешава общоприета 100 кВт DC функционалност за бързо зареждане от 20 до 80 % от потенциала за 26 минути. Стандартното AC зареждане от 20 до 80 % лишава към четири часа, когато мощността е седем кВт, или два часа и 50 минути, когато са налични единадесет кВт.

С мотора си с мощ 83 кВт/113 к.с. и изцяло автоматизираната скоростна кутия, ускорение от 0 до 100 км/ч за към единадесет секунди и оптималната скорост от 135 км/ч, новият e-C3 предлага задоволително мощ за ежедневни пътувания и чудесно справяне с трафика, изключително в града и близките му региони.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР