Луксозните автомобили трябва да показват широк спектър от качества. Това

...
Луксозните автомобили трябва да показват широк спектър от качества. Това
Коментари Харесай

Топ 10 луксозни автомобили за 2018-а

Луксозните коли би трябвало да демонстрират необятен набор от качества. Това са колите, които избират да карат или по-вероятно, в които да бъдат карани хора на високи позиции в обществото. Следователно тези коли би трябвало оферират мека возия и извънреден комфорт както на предните, по този начин и задните седалки. Високите равнища на технологии в тях са наложителни, а системите за свързване, които разрешават потреблението на първокласните машини като мобилни офиси, получават все по-голямо значение.

Следната ранглиста на Аутокар съдържа коли, които са в същото време извънредно удобни и чудесни за шофиране:

10.Hyundai Genesis



Hyundai постоянно ще бъде мъчно продаван в първокласния сегмент и предстоящо Genesis се радва на дребен брой продажби в Обединеното кралство.

Genesis разполага с доста по-добър интериор от който и да е Hyundai преди него, а равнището на съоръжение подхожда с това на по-престижните му немски противници.

Автомобилът има 3.8-литров мотор и 8-степенна скоростна кутия. Genesis е упорит план от Hyundai, само че той към момента изостава от водачите в първокласния клас.

9.Maserati Quattroporte



С по-дългото междуосие, най-новият Quattroporte е към този момент огромна лимузина, която влиза в директно съревнование с Jaguar XJ, комбинирайки комфорта от висок клас със спортно каране.

Интериорът е на извънредно високо равнище, въпреки че е стъпка зад немските си противници във връзка с качеството и пространството.

8.Lexus LS



Последната версия на първокласната лимузина на Lexus несъмнено е по-стилна от предшественика си. Интериорът се усеща както съвременен, по този начин и първокласен, като четирите равнища на тапицерия оферират обилие от съоръжение.

Динамично обаче, LS не е толкоз безапелационен: 3.5-литровият хибрид V6 би трябвало да работи крепко, с цел да се оправи с тежестта на автомобила от 2420 кг.

Именно поради това новата лимузина на Lexus се „ задъхва “ против немските си противници.

7.BMW 6 Series Gran Turismo



Големият хечбек с пет порти е забавен избор за първокласна лимузина. BMW 6 Series GT има същата основа като 7 Series и без значение от скосения покрив резервира повдигнатите позиции на седалките на 5 Series GT. Интериорът е комфортен и направен с доста място за четирима.

Двигателят с мощ 300 к.с. решително предава мощ посредством системата за задвижване на четирите колела. Макар и да не е толкоз грациозен, 6 Series GT е добър избор за първокласна лимузина.

6.Jaguar XJ



Най-новият XJ е перспективен израз на съживяването на Jaguar. Динамичността е подсилена от отличното шаси и държание на автомобила на пътя. Кабината на XJ основава възприятие за класа, което даже надминава някои от немските противници на лимузината. Все отново във връзка с чисто качество и равнище на технологии Jaguar-ът мъчно се конкурира с Mercedes, Bmw и Audi.

5.BMW 7 Series



Откакто започва през 1977-ма, 7 Series постоянно е била в сянката на S-класата, само че най-актуалната версия на модела е най-хубавият опит na BMW да завладее пазара за висок клас коли, съчетавайки адаптивно въздушно окачване и новаторска система за информация и развлечение. Луксозната лимузина се предлага както със задно, по този начин и с 4x4 задвижване.

Интериорът излъчва чувство за пространство, целокупност и приложимост, макар че доста прилича другите модели на BMW. Двигателите са тихи, мощни и ефикасни, а държанието на пътя е по-прецизно от това съперниците, въпреки и возията да не е.

7 Series е изненадващо добра кола за шофиране, която обаче изостава от противниците си във връзка с лукса.

4.Audi A8



Най-новата A8 разполага с усъвършенствано окачване, усъвършенствано задвижване, по-високо равнище на технологии в автомобила даже и от S-класата и най-хубавата система за самостоятелно шофиране в света.

Има избор от един дизелов(282 к.с.) и един бензинов мотор с оптималната мощ от 335 конски сили. Освен това новата A8 е оборудвана с 48V електрическа система, която обезпечава статуса на мек хибрид.

Качественият интериор се усеща по този начин, като че ли е бил изработен, с цел да надмине самата цивилизация, макар че липсва елегантността на S-класата.

3.Tesla Model S



Първата кола създадена от компанията на пионера на електрическите коли Илон Мъск - Model S е машината, която донесе доверието и лукса на пазара на електрически коли.

Има четири варианти за батерията, управлявани от 100 кВт пакет с пробег от 630 километра и електрически мотор с оптималната мощ от 415 к.с.

Мodel S разполага с огромна, тиха и влиятелна кабина и солидно товарно пространство с футуристично чувство. Лимузината е освен първокласна и бърза, само че и екологична.

2.Range Rover



Последният Range Rover, който е едвам четвъртото потомство на модела, е най-революционният до в този момент. Просторният интериор излъчва качество и разкош, седалките са чудесно направени, а мястото на водача е първокачествено, което прави SUV-то допустимо най-лесно за ръководство имайки поради неговия размер. Тежката каросерия обезпечава отлична изолираност от грубите повърхности, и макар че Range Rover не предлага динамичността на Porsche Cayenne, той може да бъде занимателен за шофиране.

Теглото на колата е дребен компромис, който би трябвало да се направи за уникалността и лукса на автомобила.

1.Mercedes-Benz S-Class



Когато Mercedes прави нова S-класа, концепцията постоянно е била да се сътвори най-хубавата лимузина в света.

Тази кола покрива високите упования от нея и е функционално изключителна. S-Class съставлява седан с дълга база с невиждана возия, обезпечена от въздушно окачване с адаптивни амортисьори. Тя е проектирана да се движи безшумно, удобно и точно. Има избор от три бензинови и един дизелов мотор с 9-Tronic Plus деветстепенна автоматизирана скоростна кутия.

Интериорът е направен великолепно, като е по едно и също време комфортен и оборудван с високо равнище технологии, включващи 12,3-инчов екран и общоприетата система Mercedes Comand Online.

Където S-класата води, останалите автопроизводители просто следват.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР