Луксозната хотелска марка Nobu Hospitality на Робърт де Ниро ще

...
Луксозната хотелска марка Nobu Hospitality на Робърт де Ниро ще
Коментари Харесай

Робърт де Ниро открива хотел Nobu на остров Санторини, Гърция

Луксозната хотелска марка Nobu Hospitality на Робърт де Ниро ще отвори първия си хотел в Гърция на остров Санторини тази пролет.

Nobu е ново име в областта на първокласните хотели, само че към този момент е добре прочут в света на заведенията за хранене като интернационална верига от висококласни суши заведения за хранене.

Началото на марката, учредена преди повече от 25 години, е сложено в Лос Анджелис с първия ресторант на японския готвач Нобу Мацухиса, наименуван Nobu. Актьорът Де Ниро се храни в ресторанта и се влюбва в новаторския метод на Мацухиса към японската кухня.

Той предлага бизнес договорка на Мацухиса, която включва разкриване на взаимен ресторант в Манхатън.

Мацухиса, самопровъзгласил се за перфекционист, отхвърли договорката, която за мнозина би изглеждала неповторима, тъй като смяташе, че ресторантът му в Лос Анджелис, въпреки и сполучлив, към момента не е идеален.

Преди да разшири активността си, той желае да се увери, че първият му ресторант работи по най-хубавия метод.

Де Ниро почита отхвърли на готвача и оставя предлагането си отворено. Когато е подготвен, Мацухиса се свързва с артиста и двамата дружно отварят ресторанта в Манхатън.

След това те уголемяват активността си отвън Съединени американски щати - отварят първокласни заведения за хранене по целия свят в градове като Мексико сити, Пекин и Истанбул.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР