Луксозен SUV в лайм зелено? Отделът Bespoke в Rolls-Royce -

...
Луксозен SUV в лайм зелено? Отделът Bespoke в Rolls-Royce -
Коментари Харесай

Страхотен лукс в зелено?

Луксозен SUV в лайм зелено? Отделът Bespoke в Rolls-Royce - група от специалисти за осъществяване на самостоятелни поръчки на клиенти, прави това допустимо. „ Cullinan – Inspired by Fashion ” е името на стилната стратегия, която се състои от две сбирки ready-to-wear – смелата „ Re Belle ” и грабващата погледите „ Fu-Shion ”.

Вдъхновен от ярките цветове и текстури на света на модата, ослепителното особено издание Rolls-Royce Cullinan е проектирано да отразява еклектичните усети и жанр на живот на първокласната клиентела. Луксозните лайнери се показват като независими творби на изкуството на платежоспособните клиенти на марката в Art Basel в Маями.

„ С Cullinan Inspired by Fashion почерпихме ентусиазъм от света на меценатите – хора с еклектични усети, които дефинират трендовете и въздействат на настоящите придвижвания в изкуството, модата и дизайна “ - споделя Селина Метанг, дизайнер на цветове и материали по поръчка в Rolls-Royce - „ Те надвишават границите, провокират конвенциите и са смели в изразяването на характерността. “

Моделите са самостоятелно блестящо проектирани и съвършено съобразени с метода на живот на клиентите на Rolls-Royce. За да обезпечат взор към безкрайните благоприятни условия на Bespoke, дизайнерите са основали осем отличителни „ персони “ за „ Cullinan – Inspired by Fashion “.

Всяка сбирка включва два интериорни цвята, дефинирани от емблематични акцентни цветове: лайм зелено или божур розово за Re-Belle и мандарин или ковашко жълто за Fu Shion. Според производителя, всеки интериорен жанр може да се съчетае с един от двата деликатно подбрани екстериорни стила – „ или изумителен, или по-дискретен и въздържан “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР