Луксът успокоява всеки човек и няма защо да се залъгваме,

...
Луксът успокоява всеки човек и няма защо да се залъгваме,
Коментари Харесай

Когато луксът ти е в кръвта: Емрах показа част от уникалния си дом

Луксът успокоява всеки човек и няма за какво да се залъгваме, че това не е по този начин, а тийн звездата Емрах сподели дребна част от красивия си дом. Обстановката е несъмнено подобаваща за някоя същинска звезда, каквато е Емрах по нашите географски ширини. 

Талантливият Стораро показа на стори кадър от хола си, като усещане вършат бароковите детайли в дома, които са съчетани с по-съвременни улеснения. Към сторито Емрах е написал " Home sweet home ", което демонстрира, че не става въпрос за хотел, а за неговото жилище или фамилната къща.

 Виж още: 24-каратови усмивки с Ивана, дъщерята на Ванко 1! Какво не съумя да скрие хубавицата

 Instagram

Емрах не е от най-активните звезди в обществената мрежа, само че несъмнено прави усещане, когато реши да показа нещо ново. Личният живот на Емрах си остава тайнственост, само че неотдавна се появиха клюки, че той и Теди Александрова са се събрали. Е, те по този начин и не потвърдиха, че са били в действителност в любовни връзки, като родни таблоиди твърдяха, че ту са се събрали, ту разделили.

Преди дни в нета се появиха размазани фотоси на Теди и Емрах, за които се твърди, че са направени по време на празненство в Белгия. На фрагментите виждаме по какъв начин Емрах е награбил русата хубавица и е тръгнал да я целува. Дали обаче става въпрос за почтена задявка, или нещо друго, следва да разберем.

Виж още: Красима с ненадейно другарство и за какво за нея Елизабет е " миловидно, само че злобно дребосъче "

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР